Nya restriktioner från 12 januari
16181
post-template-default,single,single-post,postid-16181,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Nya restriktioner från 12 januari

Nya restriktioner från 12 januari

Tyvärr måste vi meddela att Stockholms Stad återigen satt ett tak för antal personer i vår dojo, som ett resultat av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner. Det påverkar i största grad våra minsta, det vill säga MiniJudon på tisdagar och torsdagar, där vi nu måste be föräldrar att lämna sina barn och inte hänga med på träningarna (trots att det är hela idén med träningarna). Vi tycker att det är lika ledsamt som både barn och föräldrar, men trycket på Minijudon är hårt och att bara ha 10 barn och 10 vuxna på mattan är alldeles för få.