Grattis till förtjänsttecken!
16124
post-template-default,single,single-post,postid-16124,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Grattis till förtjänsttecken!

Grattis till förtjänsttecken!

Vid söndagens årsmöte delades ett antal förtjänsttecken ut till medlemmar i Stockholms Judoklubb. Förtjänsttecken finns i tre olika grader, varav det tredje är det finaste – och utdelas av Svenska Judoförbundet. För att få ett förtjänsttecken av tredje graden måste personen bidragit väsentligen till svensk judo. Vi är stolta över att Anders Dovervik, Robert Roth, Ulf Lindblom och Janet Mattsson tilldelats denna utmärkelse.

Samtidigt delades ett förtjänsttecken av andra graden ut till Nicklas Mattsson samt förtjänsttecken av första graden ut till Helena Mellström, Staffan Broman, Andrea de Giorgio samt till Olle, Emil och Klara Mattsson.

Stort grattis till alla utmärkelser!