25 januari – träningen igång igen
16046
post-template-default,single,single-post,postid-16046,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

25 januari – träningen igång igen

25 januari – träningen igång igen

I veckan kom regeringens besked att de skärpta restriktionerna för idrotten förlängs till och med den 7 februari. Det som är glädjande är att vi från och med den 25 januari åter kan öppna för inomhusträning för barn födda 2005 och senare. OBS! Med samma förbehåll och regler som vi hade före jul (se nedan).

Tyvärr innebär restriktionerna att vi inte kan bedriva träning för de äldre. Vi hoppas att det kommer förändring inom det området så småningom. Träningsschemat är uppdaterat med de pass vi aktiverat! Välkomna!

Styrelsen

Uppdatering 26 januari: Vi får inte vara mer än maximalt 20 personer i dojon per pass. I nuläget är det endast passen för tävlingsaktiva på tisdag och torsdag (se schema) som är i närheten av det,. Därför stängs de passen för nya deltagare för att inte råka gå över den gränsen. Vill ma gärna vara med mailar man ulf.lindblom (at) stockholmsjudoklubb.se som håller i väntelistan.

Förhållningssätt med anledning av corona

  • Byt helst om hemma!
  • Ta med en fylld vattenflaska.
  • Vi kan inte ha föräldrar och andra icke tränande i dojon, dvs hallen, oavsett ålder. Det gäller även minijudon som i vanliga fall har föräldrar på mattan. Föräldrar lämnar sina barn till tränare i vid ingång till korridoren.
  • Endast en grupp åt gången i dojon!
  • De första passen går in genom vanliga dörren.
  • De som ska träna men väntar på sitt pass, väntar i korridoren bakom dojon (från trappan sett), och släpps in via plåtdörren vid dojons kortsida. De som nyss tränat tar sig ut via vanliga dörren.
  • Föräldrar/vuxna och andra som följer med sitt barn till träningarna får inte vänta i korridoren!  Detta med hänsyn till andra som behöver komma fram. Vänta en trappa upp eller gå en promenad till exempel.

Läs mer på Folkmyndigheten https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts–och-traningsanlaggningar/