Judoträning från den 17 augusti!
16002
post-template-default,single,single-post,postid-16002,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Judoträning från den 17 augusti!

Judoträning från den 17 augusti!

I veckan har styrelsen fattat beslut om att vi drar igång träningarna enligt ordinarie schema från och med den 17 augusti. Alla tränare är peppade att sätta igångx passen! Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har några ytterligare förhållningsregler vi vill att vi alla följer:
•Byt helst om hemma!
• Föräldrar och andra icke tränande får inte uppehålla sig i dojon, dvs hallen, oavsett ålder. Minijudon undantagen eftersom föräldrar ska vara med på mattan.
• Endast en grupp åt gången i dojon! De som ska träna men väntar på sitt pass, väntar i
korridoren bakom dojon (från trappan sett), och släpps in via plåtdörren vid dojons kortsida. De som nyss tränat tar sig ut via vanliga dörren..
Vi syns på mattan!