Ingen judo – men uteträning!
16002
post-template-default,single,single-post,postid-16002,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Ingen judo – men uteträning!

Ingen judo – men uteträning!

Enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Judoförbundet ska träningsformer som kräver ”kroppsnärhet” undvikas. Därför har vi istället utomhusträningar just nu, som ersätter judoträningen. .

Styrelsen har möte varje söndagskväll för att samråda kring hur vi gör med träningen., och varje söndag kväll uppdaterar vi schemat beroende på vad vi beslutat. Håll utkik här på hemsidans ”Träningsschema” och på Facebook!